Grisine De Grâu Cu Miere

Grisine De Grâu Cu Miere
Miere de grâu Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere-Migdale Breadsticks, Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, așezați toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Când ciclul este finalizat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 16 porții; formați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați fiecare într-un 8-in. frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
6
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți pe rafturile de sârmă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista