Gravlax cu salată rusă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica capere, piper, cornichons, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, și Salată Rusă.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii și 2 1/2 litri de apă la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 25 până la 30 de minute. Cu o lingură cu fante, ridicați cartofii și lăsați-i să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Readuceți apa la fierbere și adăugați conopidă; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, 5 până la 6 minute. Cu lingura cu fante, ridicați buchețelele și lăsați să stea. Readuceți apa la fierbere și adăugați morcovi; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, 8 până la 10 minute. Cu lingura cu fante, ridicați morcovii și lăsați să stea. Întoarceți apa la fierbere și adăugați fasole verde; fierbeți, neacoperit, până când este fraged-crocant pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Scurgeți fasolea verde, scufundați în apă cu gheață până se răcește, aproximativ 3 minute, apoi scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri, aduceți sfecla și 1 1/2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scurge și se lasă să se răcească.
6
Cojiți sfecla și cartofii; tăiați în cuburi de 3/8 inch. Într-un castron mic, amestecați sfecla cu 2 linguri de oțet. Puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați floretele de conopidă în bucăți de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
8
Tăiați morcovii pe jumătate pe lungime, apoi transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Tăiați fasolea verde în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
10
Adăugați conopidă, morcovi și fasole verde la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Într-un alt castron mic, combinați maioneza, 6 linguri de oțet, cornichoane, capere, 1/4 cană de mărar (sau 2 linguri de mărar uscat), muștar Dijon, muștar uscat și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Pudră De Muștar
Cornișon
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați 1 1/2 căni de pansament și restul de 1/4 cană de oțet în salata de cartofi-legume; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
13
Suprapuneți feliile gravlax de la capăt la capăt pentru a crea un cerc de dimensiuni egale pe fiecare placă. Salată de cartofi-legume movilă în mod egal în centrul cercurilor, înconjurați cu sfeclă și aranjați pâinea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Gravlax
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De Kale
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
14
Presărați salate cu 1/4 cană de mărar rămasă (sau 2 linguri de mărar uscat). Însoțiți cu pansamentul rămas și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.