Gravlax
Gravlax ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 103 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți mărar, vodcă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Gravlax, Gravlax cu lucrările, și Norwegian Gravlax.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică perforată, un coș de strecurătoare sau strecurătoare cu fund plat sau chiar un suport de răcire sau o tigaie pentru pui de carne într-un vas de copt sau un recipient similar pentru a prinde picături. Căptușiți tigaia perforată cu o bucată mare de pânză de brânză, permițând marginilor să se drapeze peste părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți oasele știftului din somon și puneți-l cu pielea în jos în centrul pânzei de brânză.
Periați sucul de lămâie și vodca (dacă folosiți) uniform peste somon. Într-un castron mic, amestecați sarea, mărarul, zahărul și piperul. Împachetați acest amestec de vindecare deasupra somonului într-un strat gros și uniform. Înfășurați marginile pânzei de brânză în jurul somonului pentru a-l lega ușor. Alegeți o altă tigaie care are aproximativ aceeași dimensiune ca tigaia cu pâine salmona, de exempluși puneți-o deasupra somonului.
Adăugați aproximativ 2 lb. de greutate la pantwo 15-oz. conservele alimentare funcționează binepentru a apăsa somonul și a-l ajuta să emane umiditate. Se da la frigider 3 zile. Îndepărtați ușor și aruncați cura. Pentru a servi, feliați foarte subțire într-un unghi ascuțit pentru a face felii largi. Asigurați-vă sfaturi înainte gravlax bine înfășurat va păstra în frigider timp de aproximativ 5 zile.
pe baza a douăsprezece porții, calorii
8, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.