Granola De Schi Consistentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan de schi consistent. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână alune, stafide aurii, afine și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Granola Consistentă De Casă, Clătite Consistente De Granola Cu Banane, și Simțiți-Vă Bine Bare De Granola Consistente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, amestecați ovăzul, sarea și scorțișoara. Într-un castron mic, amestecați untul topit și mierea.
Se toarnă amestecul de unt peste ovăz și se amestecă până când ovăzul este acoperit.
Întindeți ovăzul peste foaia de copt.
Coaceți până când ovăzul este auriu, aproximativ 30 de minute. La jumătatea coacerii, mutați ovăzul cu o lingură pentru a preveni aglomerarea.
Se amestecă ovăzul gătit cu nuci și fructe uscate.
Depozitare: granola se va păstra timp de o lună, ambalată într-un recipient etanș.