Granita de mere condimentată cu frișcă de ghimbir
Granita de mere condimentată cu frișcă de ghimbir este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 182 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, zahăr brun auriu, frișcă de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tater de mere condimentat tot crocant cu frișcă de miere, Torta De Mere, Afine Și Pecan Cu Frișcă Condimentată, și Granita De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente în cratiță la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă 1 oră. Se strecoară amestecul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci. Înghețați până când marginile încep să se fixeze, aproximativ 1 oră.
Bateti; congelați din nou până când amestecul este noroios, aproximativ 1 oră.
Bateți din nou pentru a se amesteca bine. Congelați fără a amesteca până când granita este înghețată solidă, cel puțin 3 ore sau peste noapte. Folosind furculita, racla granita până când întregul amestec este masa de cristale. Acoperiți și congelați până când este gata de servit.
Scoateți granita în 6 pahare răcite. Se acoperă cu frișcă de ghimbir.