Grătar: Negimaki

Grătar: Negimaki
Grill: Negimaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 322 de fani. Un amestec de tip de foc: direct, zahăr, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui-sparanghel Negimaki, Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki, și Kale-și-Scallion Negimaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într-o oală medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1/2 lingură de sare, apoi Blanch scallions până când se înmoaie, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți scallions într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Transferați scallions pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Tăiați friptura de flanc cu bobul, ținând un cuțit mare la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, în felii groase de 12 1/8 inci, care au o lățime de 1 1/2 până la 2 inci. Aranjați felii la 1 inch distanță pe folie de plastic, apoi acoperiți cu o altă bucată de folie de plastic și lăsați felii până la aproximativ 1/16 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Aranjați 3 felii de vită una lângă alta, suprapunându-se ușor felii pentru a forma un pătrat de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Presărați ușor pătratul cu sare, apoi așezați 3 scallions peste carne în direcția bobului. Înfășurați strâns carnea în jurul scallionilor și legați-o cu sfoară de bucătărie la capete și unde feliile de carne se suprapun. Repetați cu carnea rămasă și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Amestecați sake, mirin, sos de soia și zahăr într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Puneți rulourile într-un vas mic și turnați marinada peste ele, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați, întorcându-vă ocazional, în timp ce pregătiți grătarul, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Rulouri la grătar, rezervând marinada, până când sunt bine arse pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
În timp ce carnea se odihnește, turnați marinada rezervată într-o oală mică. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Tăiați și aruncați sfoara din rulourile negimaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
13
Tăiați rola de mâncare în 6 felii de 1 inch. Aranjați rulourile pe o farfurie și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista