Gratinul de nap, cartof și macrou afumat este un fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 815 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, cartofi Yukon gold, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gratin de cartofi și napi, Gratin de cartofi și napi, și Piure de cartofi și nap gratinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt placă de plăcintă cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță mică și grea, combinați smântâna, laptele și usturoiul. Se aduce la fierbere la foc moderat, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți 1/4 de cartofi în vasul de copt în cercuri concentrice, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și 1/8 linguriță nucșoară, apoi se toarnă 1/2 cană amestec de smântână peste. Repetați procesul folosind rutabaga în loc de cartofi pentru a face al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Împrăștiați bucățile de macrou peste legumele rădăcinoase și acoperiți cu 1/2 cană amestec de cremă. Faceți un alt strat de rutabaga, apoi stratul final de cartofi, topping stratul final cu restul de 2/3 cană amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Macrou
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Coaceți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu cuțitul și blatul este auriu, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Lăsați gratinul să stea cu 5 minute înainte de servire.