Grătar Cu Somon De Arțar Teriyaki
Maple Teriyaki Somon Barbeque ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,88 USD pe porție. O porție conține 416 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 3 ore și 20 de minute. Un amestec de suc de mere, sos de soia, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Grătar De Arțar-Somon Glazurat, Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki, și Fileuri De Somon De Arțar Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați sucul de mere, siropul de arțar, sosul de soia, ceapa și usturoiul.
Scoateți 1/2 cană din amestec și puneți-o deoparte într-un bol separat pentru ungere.
Așezați fileurile de somon în pungă și sigilați. Se dă la frigider, întorcându-se ocazional timp de 3 ore pentru a se marina.
Preîncălziți un grătar la foc mare. Ungeți ușor grătarul.
Așezați fileurile de pește pe grătar și aruncați punga cu marinada. Grătiți timp de 5 până la 10 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime, ungând ocazional cu marinada rezervată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.