Gogoși de lămâie la cuptor cu glazură de lămâie
Gogoșile cu lămâie la cuptor cu glazură de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, amestec complet de clătite și vafe, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gogoși de lămâie la cuptor cu glazură de lămâie, Gogoși de casă cu glazură de lămâie, și Gogoși La Cuptor Cu Lămâie Cu Nucă De Cocos Vegană.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1 lingură de lapte și 1 linguriță de suc de lămâie cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; se presară cu cristale de zahăr.