Gogoși de mere este un vegetarian masa de dimineață. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 24. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, Buzdugan măcinat, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gogoși Cu Mere, Gogoși Cu Mere, și Gogoși Cu Picătură De Mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Într-un castron mare, bateți împreună zahărul alb, untul, ouăle și merele. Într-un castron separat, amestecați împreună praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu, buzduganul și scorțișoara. Amestecați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Sos De Mere
Lapte Bătut
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Buzdugan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă până se formează un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Rulați într-o foaie groasă de 3/4 până la 1 inch. Asigurați-vă că rotiți aluatul la o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Tăiați gogoșile cu un tăietor de gogoși.
7
Glisați cu grijă gogoșile în ulei fierbinte. Întoarceți gogoșile imediat ce se ridică la suprafață. Se prăjește până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie și praf cu zahărul cofetarilor.