Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort)

Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort)
Budinca de ciocolată Fudge Glendora (tort) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 429 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort), Tort De Budincă Cu Ciocolată-Fudge, și Rețetă De Tort Cu Budincă Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, praful de copt, zahărul alb, 2 linguri de pudră de cacao și sare împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă laptele, uleiul și extractul de vanilie. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se amestecă zahărul brun și restul de 1/4 cană de pudră de cacao împreună; se presară peste aluat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Turnați apa clocotită încet peste vârful bătătorului și topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Partea superioară a tortului va fi setată, iar partea inferioară va fi moale. Invertiți tortul fierbinte pe un platou pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista