Ghimbir-pui fiert în apă și bulion
Ginger - pui fiert în apă și bulion este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 20 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de bulion dezosat, de pui, ghimbir de un sfert și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui Fiert Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, Pește fiert cu ghimbir și bulion de susan, și Flounder fiert în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 conserve de bulion la fiert într-o oală cu ghimbir și usturoi.
Adăugați puiul, acoperiți și îndepărtați-l de pe foc.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când puiul este gătit, 15 minute.
Folosind o lingură pliată, transferați puiul într-un bol de servire.
Adăugați restul de 1 cutie de bulion în oală și aduceți la fierbere.
Serviți bulionul și puiul în boluri separate.
Faceți înainte: până la 1 zi. Aduceți tot bulionul la fiert cu pui, apoi îndepărtați puiul și răciți separat de bulion.