Gheață De Apă De Nucă De Cocos Cu Cireșe Mosto Cotto & Cream

Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegetariană? Gheață de apă de nucă de cocos cu cireșe Mosto Cotto & Cream ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: Cherry mosto cotto, apă de nucă de cocos, toppinguri: smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon Bourbon Mosto Cotto Appertif, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Pătrate Cu Cremă De Nucă De Cocos-Cireșe pentru rețete similare.