Gem Ușor De Smochine Cu Microunde

Gem Ușor De Smochine Cu Microunde
Gemul ușor de smochine cu microunde durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 108 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți smochine, portocale, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 821 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Gem de smochine de lot mic + gem de smochine și panini de Speck, gem de smochine – gem de smochine din smochine proaspete, și Cum se face un gem ușor de ghimbir de smochine.

Instrucțiuni

1
Fructe Macerate în zahăr: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2
Așezați ingredientele într-un vas sau caserolă mare din ceramică sau sticlă (folosim o cană de măsurare pyrex de 2 litri), amestecați pentru a combina, lăsați să stea 30 de minute pentru ca fructele să se macereze în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Se pune în cuptor cu microunde. Veți găti amestecul de fructe la setarea înaltă timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
De îndată ce amestecul începe să fiarbă, după aproximativ 6 până la 8 minute, opriți gătitul și amestecați. Continuați să gătiți și amestecați la fiecare câteva minute.
3
La aproximativ 13 minute amestecul ar trebui să înceapă să devină vâscos. Dacă scoateți puțin pe o farfurie mică care a fost în congelator, puteți împinge puțin amestecul cu vârful degetului pentru a vedea cât de gros este.
4
Dacă este curgător, gătiți-l încă câteva minute. De asemenea, puteți verifica văzând cum se scurge gemul dintr-o lingură. Dacă pare să se întărească puțin pe măsură ce picură, s-a terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Dacă utilizați o ceașcă mare de măsurare pyrex așa cum am făcut Aici, puteți vedea că începeți cu aproape 3 căni de lichid. Vrei să-l fierbi la 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Se toarnă în borcane: 
7
Se toarnă dulceața în borcane, lăsând 1/4 inch spațiu pentru cap din partea de sus a borcanelor. Dacă doriți să vă păstrați gemul într-un dulap, atunci folosiți borcane sterilizate (încălziți-le la cuptor la 200 F timp de 10 minute). Dacă intenționați să mâncați rapid și le veți păstra la frigider, borcanele curate obișnuite vor face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista