Gem de banane cu căpșuni CERTO
CERTO Strawberry Banana Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 70 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 84 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați 30 de minute până la gem de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă, Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, și Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Tăiați și zdrobiți bine căpșunile, câte un strat pe rând. Mash banana bine.
Se amestecă căpșuni și banane. Măsurați exact 3-1 / 2 căni de fructe preparate în saucepot de 6 sau 8 litri. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă bine zahărul în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Se amestecă rapid pectina. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 minute.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)