Gazpacho Cu Pui De Var

Gazpacho Cu Pui De Var
Gazpacho cu pui de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, șalotă, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho de căpșuni cu cremă de Cilantro de tei, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la înălțime. Înmuiați șalotul tocat în apă rece, aproximativ 10 minute. Între timp, amestecați 1 lingură de suc de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust într-un vas superficial; adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi. Gratiți puiul până devine auriu și gătit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Lăsați să se răcească, apoi feliați.
3
Zdrobiți jumătate din crutoane; deoparte. Înmuiați crutoanele rămase în 1/4 cană de apă, 5 minute, apoi stoarceți apa și puneți-o într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scurgeți șotul și adăugați-l în blender împreună cu jumătate din fiecare dintre roșiile tăiate cubulețe, castraveți și ardei gras. Cu motorul pornit, stropiți în restul de 3 linguri plus 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 2 căni de gheață și amestecați până se omogenizează. Se amestecă jumătate din cilantro și sucul de lămâie rămas; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Împărțiți supa între boluri. Se acoperă cu puiul, roșiile rămase, castravetele, ardeiul gras și cilantro și crutoanele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CrutoaneCrutoane
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu ulei de măsline și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista