Gatiti cartea: tort de migdale italiene

Gatiti cartea: tort de migdale italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Italian Almond Cake. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, unt) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin, Gatiti cartea: Biscotti de migdale, și Gatiti cartea: cârnați italieni dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pregătiți opt Tigăi antiaderente de 3 inci sau ungeți 12 căni dintr-o formă standard de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Amestecați făina, făina de porumb și praful de copt împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până devin palide. aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați gălbenușurile de ou. vanilie. și coaja de lămâie și continuați să bateți până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați migdalele, urmate de ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă încet până se combină, aproximativ 1 minut. Aluatul va fi sfărâmicios și în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Mound aluatul. apăsând puțin în jos, în tigăile de tartă. Prăjiturile ar trebui să semene cu munții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți din tigăile de tartă și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista