Gatiti cartea: tort de migdale italiene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Italian Almond Cake. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, unt) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin, Gatiti cartea: Biscotti de migdale, și Gatiti cartea: cârnați italieni dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Pregătiți opt Tigăi antiaderente de 3 inci sau ungeți 12 căni dintr-o formă standard de brioșă.
Amestecați făina, făina de porumb și praful de copt împreună într-un castron mic.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până devin palide. aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou. vanilie. și coaja de lămâie și continuați să bateți până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați migdalele, urmate de ingredientele uscate.
Se amestecă încet până se combină, aproximativ 1 minut. Aluatul va fi sfărâmicios și în bucăți.
Mound aluatul. apăsând puțin în jos, în tigăile de tartă. Prăjiturile ar trebui să semene cu munții mici.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din tigăile de tartă și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.