Gatiti cartea: supa de porumb cu homar si Avocado

Gatiti cartea: supa de porumb cu homar si Avocado este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 545 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, lapte, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: rulouri de homar, Gatiti cartea: rulouri clasice de homar Maine, și Gatiti cartea: homar rece cu maioneza de casa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de porumb de pe știuleți într-o oală mare, răzuind știuleții pentru a închiria din nou tot sucul lăptos. Rupeți fiecare știulet în două sau trei bucăți. Puneți toateboburile în oală împreună cu laptele.
Adăugați fulgi de ardei roșu și condimentați cu sare și piper. Se aduce la foc mic la foc mediu. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Folosind clești, îndepărtați și aruncați știuleții. Purificați supa într-un robot de bucătărie, apoi strecurați-o printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Clătiți oala, apoi turnați supa purificată înapoi în oală. Gustați, condimentați cu sare și piper, apoi dați la frigider supa până la rece.
Se toarnă supa în boluri individuale răcite.
Garnisiți, împărțind homarulși cuburi de avocado între boluri.
Se servește cu o stoarcere de var și o mulțime de coriandru tocat.