Gatiti cartea: piept de vita afumat lent

Gatiti cartea: piept de vita afumat lent
Gatiti cartea: pieptul de vita afumat lent ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 717 calorii, 95g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 5,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de pudră de usturoi, cuburi de lingouri de vită, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit, Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat, și Gatiti cartea: sunca afumata cu Avocado si unt.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc (lemn sau o combinație de cărbune și lemn) pentru gătit indirect, așezând cărbunii pe o singură parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Zdrobiți cuburile de bulion de vită într-un castron mic și amestecați cu Worcestershire. Acoperiți întregul piept cu frecarea umedă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de frecare uscată, apoi acoperiți pieptul cu frecarea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Când aragazul ajunge la 225 F, așezați pieptul de vită, cu partea grasă în sus, pe partea goală a grătarului și închideți capacul. Gatiti timp de 7 pana la 8 ore, pana cand temperatura interna a pieptului ajunge la 160 pana la 170 de grade F. doua bucati mici de lemn trebuie adaugate in fiecare ora pentru a creste aroma de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Îndoiți o bucată mare de folie de aluminiu în jumătate și așezați pieptul în centru, cu partea grasă în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Se toarnă 1 cană de apă peste piept în timp ce se ridică marginile foliei pentru a prinde apa. Aduceți marginile foliei împreună și pliați, înfășurând întregul piept strâns și puneți-l în aragaz timp de încă 2 ore, până când temperatura internă a pieptului ajunge la 185 până la 190 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Lăsați carnea să se odihnească în folie netulburată timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Scoateți pieptul din folie și feliați peste Bob. Salvați sucurile de vită colectate în folie și stropiți peste feliile de piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Tournon Mathilda Shiraz. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
O culoare strălucitoare, rubinie închisă. Nas: adânc cu fructe negre și arome de piper.Un palat suplu și lacom, cu taninuri mătăsoase și elegante. Sfatul somelierului: șuncă, slănină, carne de vită fiartă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate62
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista