Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola și Pancettan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 762 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, pecorino romano, pancetta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza, Gătește cartea: salată de Radicchio, curcan și mazăre de zăpadă, și Gatiti cartea: salata de mezeluri cu Radicchio si Frisone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 500 de grade. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere
Într-un bol mare de amestecare, combinați smântâna, bulionul, radicchio, toate brânzeturile și sarea. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar. Puneți amestecul de sos deoparte.
Sare generos apa clocotită și picătură în paste. Gatiti, amestecand des, timp de 4 pana la 5 minute. Pastele vor fi prefierte și prea greu de mâncat; se gătește mai departe la cuptor.
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1 cană de apă.
Transferați macaroanele în vasul de amestecare și combinați bine cu amestecul de sos. Dacă sosul pare prea gros, adăugați o parte din apa rezervată, câte o lingură, până când pastele se mișcă liber și sunt înconjurate de lichid.
Transferați în vase individuale de copt puțin adânci sau în 1 sau 2 vase mari de copt puțin adânci. Distribuiți uniform pancetta pe suprafață și coaceți timp de 8 până la 10 minute, sau până când pastele sunt fierbinți, cu bucăți de pancetta rumenită și paste care ies deasupra.