Snapper roșu glazurat portocaliu

Snapper roșu glazurat portocaliu
Snapper roșu glazurat portocaliu este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 66 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână unt, muștar dijon, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de minunat. Snapper Roșu Glazurat Portocaliu, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper Glazurat Cu Soia sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile pe o tigaie de copt puțin adâncă.Se fierbe 4-6 " de la foc timp de 5-6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Combinați marmelada, untul și muștarul; lingura peste fileuri.Se fierbe cu 3-4 minute mai mult sau se curăță ușor peștele cu o furculiță. *Nu te întoarce!4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista