Gatiti cartea: Orange Pecan orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 284 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de pecan, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice, Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar, și Etichetă: Vin d ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul, bulionul de pui, 1 1/4 căni de apă, 1 lingură de unt și 1 linguriță de sare într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Opriți focul și lăsați orezul să se aburească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Amestecați lingura rămasă de unt în orez, apoi adăugați strugurii, scallions, pecan, coaja de portocală, sucul de portocale, 1 linguriță de sare și piperul și aruncați bine.