Gatiti cartea: Coconut Bebinca

Gatiti cartea: Coconut Bebinca
Gatiti cartea: nucă de cocos Bebinca ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 562 calorii, 6g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, smântână grea, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: orez de cocos cu variante, Gătește cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens, și Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți crema de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Încălziți laptele, smântâna și laptele de cocos într-o cratiță până la fierbere. Între timp, amestecați gălbenușurile, zahărul, coaja și amidonul de porumb într-un castron până se omogenizează. Turnați încet laptele cald în amestecul de gălbenușuri în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul bătut înapoi în cratiță și se fierbe la foc mic până se fierbe, apoi se fierbe încă 2-3 minute sau până se îngroașă. Se amestecă nuca de cocos. Se lasă să se răcească. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Pentru clătite, bateți împreună făina, ouăle, zahărul, sarea și ghee până se omogenizează. Se amestecă cele două lapte și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
GheeGhee
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Încălziți o tigaie de clătite de 7 inci, apoi frecați 1/4 linguriță de ulei pe suprafață cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat în tigaie și se învârte, astfel încât aluatul să acopere fundul. Gatiti aproximativ 20 de secunde la foc mediu, rulati o spatula in jurul marginii si sub si intoarceti cu grija; gătiți această parte timp de 5-10 secunde sau până când partea inferioară are câteva pete maronii. 
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru cel mai îngrijit finisaj, utilizați o formă de arc de 7 inci sau un inel de tort.
8
Așezați o clătită pe fund, întindeți cu 1 1/2 linguri de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Puneți o altă clătită deasupra și repetați până când toate au fost folosite. Se mulează când este gata de servit și se pudrează cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Dacă doriți să serviți budinca caldă, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 25 de minute. Partea superioară și baza vor fi clare, ceea ce este minunat, dar mai greu de tăiat. Praf cu zahăr de cofetari pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista