Gatiti cartea: cartofi de campionat Goody Girl

Nevoie de o curs principal fără gluten? Gatiti cartea: cartofii Goody Girl Championship ar putea fi o reteta super pentru a incerca. O porție conține 789 calorii, 21g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fierberea crabului, cartofii cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: cartofi în stil Girarrosto, Gatiti cartea: cartofi dulci gratinati, și Gatiti cartea: cartofi Catalani Bravas.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de 6 litri plină cu două treimi cu apă și adăugați fierberea crabului și 2 linguri de sare. Se amestecă până se amestecă.
Tăiați cartofii în jumătate, apoi în jumătatefelii de lună grosime de cca.
Adăugați cartofii în oală. Aduceți apa la fiert și gătiți cartofii până se înmoaie furculița.
Scurgeți și păstrați cald, acoperit cu folie, într-un cuptor scăzut.
Între timp, într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă; transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa roșie în grăsimea de slănină și gătiți până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Chiar înainte ca ceapa să fie gata, adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Într - un castron mare, combinați untul, sauceașca de brânză, jumătate din slănină, jumătate din ceapa verde, amestecul de ceapă-usturoi, cayenne, boia de ardei, smântână și sare și piper după gust.
Se amestecă bine împreună.
Adăugați cartofii în castron; lăsați să stea câteva minute, până când brânza începe să se topească. Îndoiți totul împreună, având grijă să nu rupeți cartofii. Verificați condimentele și reglați-le după gust. Se acoperă cu restul de brânză, slănină și ceapă verde.