Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura

Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura
Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 261 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, iaurt cu lapte integral, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, și Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km.F. Ungeți o tavă de copt pătrată de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Când spuma dispare, adăugați pudră de cacao și ciocolată semidulce sau dulce-amărui și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți iaurtul și zahărul împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați untul și ciocolata, grișul, bicarbonatul de sodiu și vanilia; bate până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când budinca se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, curățați zmeura într-un blender sau robot de bucătărie. În funcție de cât de aromate sunt, poate doriți să adăugați o lingură de zahăr sau o stoarcere de suc de lămâie în amestec, dar gustați mai întâi pentru a vedea dacă este necesar. Apoi strecurați piureul, amestecând și apăsând amestecul printr-o sită cu o spatulă de cauciuc pentru a lăsa orice semințe în urmă; asigurați-vă că obțineți tot piureul din partea inferioară a strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Când budinca este gata, lăsați-o să se odihnească câteva minute, apoi tăiați-o în pătrate sau dreptunghiuri și serviți cald, pe o parte din piure, cu câteva fructe de pădure întregi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista