Garlicky cremă de porumb și spanac
Garlicky cremă de porumb și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 87 cenți pe porție. Un amestec de pachete de spanac de fermă, sare și piper, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 29 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Garlicky cremă de porumb și spanac, Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, și Spanac Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați untul. Când untul este fierbinte, amestecați porumbul și lichidul amidon răzuit din știuleți. Gatiti 5 minute, apoi amestecati usturoiul si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Gatiti inca 2-3 minute, apoi adaugati smantana si nucsoara, amestecand ocazional, pana cand sunt foarte cremoase, aproximativ 15 minute.
Adăugați spanacul și amestecați până se ofilesc. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Transferați într-un castron de servire și serviți.