Gâscă Prăjită Condimentată

Gâscă Prăjită Condimentată
Friptura de gâscă condimentată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 2110 calorii, 93G de proteine, și 191g de grăsime fiecare. Pentru 8,02 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Funcționează bine ca un curs principal scump. Dacă aveți la îndemână apă, țelină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, Gâscă De Crăciun Prăjită, și Gâscă prăjită cu umplutură.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 2 căni de apă, 2/3 cană de sos de soia, țelină, ceapă și zahăr. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească.
3
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Adăugați gâscă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 3-4 ore, rotind de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
5
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Presărați cavitatea de gâscă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Gâscă întreagăGâscă întreagă
7
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Combinați scorțișoara, pudra de usturoi și anasonul; frecați peste gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Între timp, într-o cratiță mică, combinați oțetul, mierea și apa rămasă și sosul de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Ungeți gâsca cu o parte din amestecul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
12
Coaceți, neacoperit, cu 30 de minute mai mult. Acoperiți și coaceți timp de 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de calorii, ungând ocazional cu amestecul de miere rămas. Acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Pentru sos, strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare; grăsime degresată. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se servește cu gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista