Fustă la grătar cu pesmet Herbat și sos Bagna cauda

Fusta la gratar cu pesmet Herbed și sos Bagna cauda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 821 calorii. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, oregano, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cuier Friptură Cu Bagna Cauda Pan Sos, Squash de vară la grătar cu Bagna Caudan și capere prăjite, și Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați friptura cu sare kosher și piper roșu zdrobit.
Stropiți cu ulei și lăsați să stea 30 până la 40 de minute.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul zdrobit și un vârf de piper roșu zdrobit.
Se presară cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și aruncați pesmetul. Aruncați pesmetul până când încep să se rumenească și să se prăjească.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile.
Transferați pesmetul într-un alt recipient și rezervați. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Aruncați usturoiul, hamsiile și sucul de lămâie și aduceți tigaia la foc mediu amestecând constant. Când hamsiile s-au topit, bateți untul 1 pat la un moment dat până când sunt combinate. Gustați sosul pentru a vă asigura că este delicios. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Așezați friptura de fustă pe grătar. După 2 minute rotiți friptura la 90 de grade pentru a crea semne de grătar și grătați încă 1 minut. Întoarceți friptura și grătați încă 2 minute.
Scoateți de pe grătar și presărați liber cu pesmetul rezervat; lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Serviți friptura stropită cu sosul bagna cauda.