Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Carmelitas de ovăz. Această rețetă servește 25. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, jumătate și jumătate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Carmelitas, Fulgi De Ovăz Carmelitas, și Fulgi De Ovăz Carmelitas.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați unt, amestecând până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați jumătate din amestec (aproximativ 2 3/4 căni). Apăsați jumătatea rămasă de amestec în fundul unei tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați uniform cu bucăți de ciocolată și, dacă doriți, nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Nuci Pecan
4
Caramele cu microunde și jumătate și jumătate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la mediu (50% putere) 3 minute. Se amestecă și cuptorul cu microunde la mediu încă 1 până la 3 minute sau până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Lăsați să stea 1 minut.
6
Se toarnă uniform peste bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
7
Se presară uniform cu amestecul de firimituri rezervat.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.