Fructul Pasiunii Picant-Creveți Glazurați

Fructul pasiunii picant-creveții glazurați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 36g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de soia, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructul pasiunii, puteți urma acest fel principal cu Fructul Pasiunii Pavlova ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Salată de spanac cu sos de fructe de pasiune și migdale glazurate cu arțar, și Creveți înveliți cu slănină cu muștar din fructul pasiunii.
Instrucțiuni
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați pulpa de fructe de pasiune, amestecând bine și gătiți 1 minut.
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute.
Se strecoară amestecul de fructe de pasiune printr-o sită într-un castron mare; aruncați semințele.
Adăugați suc de lămâie, sos de soia, ardei roșu și sare, amestecând bine. Puneți deoparte 1/2 cană amestec de fructe de pasiune.
Adăugați creveți la amestecul rămas de fructe de pasiune și aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Filetați 4 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (10 inci).
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând cu 1/2 cană rezervată amestec de fructe de pasiune.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.