Fructe de padure mixte cu crema Mascarpone-Limoncello

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Boabele mixte cu crema Mascarpone-Limoncello ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 326 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de fructe de pădure, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boabe mixte cu Mascarpone de arțar de miere, Amestec de fructe de padure in vin de la Rossimbrox cu Mascarpone de miere / o supa de fructe de vara, și Boabe macerate cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați frisca, mascarpone, 3 linguri de zahăr și limoncello într-un castron mare. Bateți până se formează vârfuri moi.
Combinați toate fructele de pădure, conservele de zmeură, coaja de lămâie și restul de 1/2 cană de zahăr într-un alt castron mare; aruncați ușor. Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 8 cupe. Se acoperă cu cremă mascarpone.