Fructe De Padure-Citrice

Fructe De Padure-Citrice
Berry-citrice fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fructe de pădure, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Berry Fleac, Fleac De Fructe Roșii, și Trifle Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă, amestecați ouăle, sucul, zestulși 1/4 cană de zahăr. Într-o cratiță medie,aduceți 2 centimetri de apă la fierbere. Reducețicăldură la mediu-scăzut și setează vasul în exces. (Partea de jos a bolului ar trebui să stea deasupra apei fără a o atinge.) Gătițiamestec de ouă, amestecând ocazional, până ladestul de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Bateți gelatina până când este completdizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți vasul de pe foc; se toarnă uniform între patru pahare de servire de 5 uncii; se dă la frigider până se solidifică, aproximativ 2 ore. Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, gătiți fructele de pădure cu 3 linguri de zahăr, amestecând ocazional, până când fructele de pădure se descompun,se lichefiază și încep să baloneze, aproximativ10 minute. Într-un castron, strecurați o treimede amestec fierbinte de fructe de pădure; adăugați amidon de porumbși bateți până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Se turnăamestec de suc-amidon de porumb în acelașicratiță; gatiti la foc mediu-marepână când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Se ia de pe foc și se amestecă tocatmentă; lăsați să se răcească complet. Lingura fructe de paduresos uniform peste caș. Refrigerațicel puțin 1 oră sau până la 24; scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire;garnisiți cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista