Fripturi Prime Rib-Eye cu crustă de parmezan de muștar
Prime fripturi Rib-ochi cu muștar parmezan crusta necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.08 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 672 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi Prime Rib-eye cu crustă de parmezan de muștar, Varză de Bruxelles cu slănină afumată într-o cremă de muștar acoperită cu o crustă de parmezan, și Fripturi Prime Rib Eye cu sos de vită savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie preîncălzită la foc mediu-mic, prăjiți usturoiul în ulei de măsline, aruncând o singură dată. Se lasă să se rumenească aproximativ 5 până la 10 minute.
Scurgeți cuișoarele printr-o strecurătoare. Se lasă să se răcească înainte de a zdrobi aproximativ cu furculița.
Adăugați cimbru în pasta de usturoi și amestecați și asta. Când sunt păstoase, dar încă groase, amestecați muștarul Dijon. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar, la înălțime.
Puneți sarea și piperul în fripturi pentru a acoperi bine.
Stropiți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați carnea pe grătar pentru a se rumeni, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile de pe grătar și așezați-le pe o foaie mare de copt. Acoperiți generos partea superioară cu acoperire cu muștar de usturoi. Sus, cu grămezi mari de parmezan, întinzându-se cu atenție la margini cu degetele.
Puneți fripturile în cuptor timp de 8 sau 9 minute.
Trageți fripturile din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de feliere.