Fripturi de vită, acoperite cu hrean și muștar de Dijon

Fripturile de muschi de vită acoperite cu hrean și muștar de Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 344 de calorii , 51 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 6,7 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Această rețetă de la Allrecipes necesită frunze de tarhon, piper, muștar dijon și busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Cu un scor de lingură de 80% , acest fel de mâncare este bun. Fripturile de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , BLT de curcan cu muștar cremos de Dijon și rondele de friptură și piper cu sos cremă de usturoi, hrean și trandafir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă Dijon, hrean, busuioc, cimbru, tarhon și ardei.
Răspândiți amestecul uniform deasupra și părțile laterale ale fripturii. Înfășurați individual cu folie de plastic și lăsați la marinat la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați un vas mic de sticlă pentru copt cu spray de gătit.
Desfaceți fripturile și stropiți cu sare după gust.
Puneți într-o tavă de copt și prăjiți în cuptorul preîncălzit până la gradul de fierbere dorit (30 de minute pentru mediu-rar, 60 de minute pentru bine făcut).