Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice

Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice
Fripturile de vânat cu sos de ciuperci sălbatice sunt un fără gluten rețetă cu 3 porții. Pentru $11.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 548 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Un amestec de oțet balsamic, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington, Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, și Ciuperci sălbatice și carne de vânat Stroganoff pentru doi oameni norocoși.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie ciupercile uscate în 100 ml apă fierbinte timp de 10 minute până se înmoaie, apoi se scurg, rezervând lichidul, se toacă aproximativ și se lasă deoparte. Condimentează fripturile cu mult piper și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie până la spumare, apoi gătiți fripturile timp de 2 minute pe fiecare parte pentru mediu rar sau mai mult după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din tigaie și păstrați warm.In aceeași tigaie, prăjiți șalota, apoi adăugați ciupercile scurse și gătiți până se rumenesc ușor. Stropiți în Sherry, apoi adăugați lichidul porcini, oțetul balsamic și smântâna și fierbeți la foc mic pentru a face un sos gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți fripturile și sucurile lor înapoi în tigaie, lingurați peste sos și serviți cu piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista