Fripturi de mușchi cu Gorgonzola și ierburi și paste prăjite de usturoi și roșii de struguri cu busuioc și Rucola

Fripturi de mușchi cu Gorgonzola și ierburi și paste prăjite de usturoi și roșii de struguri cu busuioc și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de mușchi cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola. Pentru $11.67 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1104 calorii, 83g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gorgonzola se sfărâmă, parmigianino-reggiano, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Paste cu usturoi prăjit-sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți o oală cu apă pe aragaz și aduceți la fierbere pentru paste. Apă sărată, adăugați paste și gătiți la doar timid de al dente. Trebuie să-i rămână o mușcătură reală, deoarece va sta în sos timp de 2 minute mai târziu și va continua să gătească. Atenție: veți avea nevoie de 2 oale de apă de gătit cu amidon chiar înainte de scurgere, aproximativ 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați roșiile de struguri pe o foaie de prăjituri cu usturoiul. Înveliți roșiile și usturoiul crăpat cu 3 până la 4 linguri ulei de măsline extravirgin și condimentați cu multă sare și piper. Prăjiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Condimentează fripturile cu sare și piper. Frecați cu un cățel de usturoi tăiat. Înveliți ușor fripturile în ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați scallionii, albii și verdele. Se taie subțire salvia și se toacă fin pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
VerziiVerzii
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Combinați scallions și ierburi cu Gorgonzola se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Când sunteți la câteva minute distanță de a scoate roșiile din cuptor, încălziți o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Adăugați fripturile și caramelizați carnea pe ambele părți, un minut și jumătate pe fiecare parte ar trebui să o facă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți roșiile și usturoiul din cuptor. Opriți cuptorul. Acoperiți carnea cu gorgonzola și transferați tigaia la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Lăsați carnea să stea în cuptorul încins 4 până la 5 minute. Gorgonzola se va topi peste carne, iar fripturile vor fi fragede și roz pal în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Scoateți usturoiul prăjit din piei și amestecați-l într-o pastă cu partea cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Transferați pasta de usturoi pe fundul unui bol de paste. Folosind o furculiță, amestecați usturoiul în 2 oale de apă de gătit pentru paste amidonice, aproximativ 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Adăugați roșiile în castron și amestecați-le cu un masher de cartofi până când se formează un sos și roșiile sunt bine combinate cu bulionul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați penne, brânză rasă, rucola și busuioc și aruncați un minut sau 2 pentru a permite pastelor să absoarbă arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
PennePenne
15
Serviți carnea cu paste alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista