Friptură Ușoară De Oală Sub Presiune

Friptură Ușoară De Oală Sub Presiune
Friptura ușoară de oală sub presiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 423 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. 542 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, pudră de ceapă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Oala Sub Presiune Oală Friptură, și Oală Instant Oală Sub Presiune Oală Friptură.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Prăjiți maro pe toate părțile în uleiul fierbinte; condimentează cu piper, sare condimentată și pudră de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Praf De CeapăPraf De Ceapă
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Se toarnă bulion de vită și sos Worcestershire, se adaugă ceapa sfărâmată și se sigilează capacul. Aduceți aragazul la presiune maximă. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea maximă și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion De VităBulion De Vită
CeapăCeapă
3
Utilizați metoda de eliberare rapidă pentru a reduce presiunea.
4
Se amestecă morcovii și cartofii, se sigilează din nou capacul și se readuce oala sub presiune la foc. Aduceți aragazul la presiune maximă și gătiți încă 15 minute. Folosiți din nou metoda de eliberare rapidă și transferați friptura și legumele într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista