Friptură Thailandeză picantă și legume prăjite

Friptură Thailandeză picantă și legume prăjite
Friptura Thailandeză picantă și prăjirea legumelor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei gras, tăiței Ramen de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Friptură De Susan Se Amestecă, și Legume thailandeze Tofu Se amestecă / legume thailandeze s.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista