Friptură de vită cu sos Secret

Friptură de vită cu sos Secret
Friptura de vită cu sos Secret ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 381 calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer deli carne de vită prăjită lentă, chifle de hamburger cu semințe de susan, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită cu sos de hrean, și Sos cremos de hrean pentru friptură de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă primele 3 ingrediente până se amestecă; se întinde pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Umpleți cu ingredientele rămase. Înfășurați individual în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți 5 min. sau până când 2% lapte simplu sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista