Fasole verde sotată cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile
Fasole verde sotate cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 52 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir, chile, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Rețete similare includ Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Grâu de porumb mămăligă cu fasole verde, Cremini și șalotă, și Saut fasole verde si varza de Bruxelles cu Chile si menta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți garnitura de scallion: feliați fin scallions pe un unghi și aruncați - le într-un castron mare cu gheață și apă-acest lucru va face ca firele de scallion să se îndoaie frumos, astfel încât să arate ca panglici. Pune deoparte.
Spălați fasolea verde sub apă curentă rece.
Tăiați capetele rădăcinii și aruncați-le. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea și blanch până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Șocați în apă cu gheață, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Încălziți un wok mare la foc mare.
Adăugați uleiul de arahide, apoi adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și chile. Se amestecă amestecul în jur, astfel încât să se prăjească în ulei și să devină parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasolea verde și aruncați de câteva ori pentru a acoperi totul uniform.
Se sotează câteva minute, astfel încât fasolea să se caramelizeze puțin.
Adăugați sosul de soia și gătiți încă 1 până la 2 minute; fasolea ar trebui să fie în continuare frumoasă și crocantă.
Se transferă într-un platou mare și se ornează cu bucle scallion scurse.