Fasole verde sotată cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile

Fasole verde sotată cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile
Fasole verde sotate cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 52 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir, chile, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Rețete similare includ Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Grâu de porumb mămăligă cu fasole verde, Cremini și șalotă, și Saut fasole verde si varza de Bruxelles cu Chile si menta.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți garnitura de scallion: feliați fin scallions pe un unghi și aruncați - le într-un castron mare cu gheață și apă-acest lucru va face ca firele de scallion să se îndoaie frumos, astfel încât să arate ca panglici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Spălați fasolea verde sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
4
Tăiați capetele rădăcinii și aruncați-le. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați fasolea și blanch până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Șocați în apă cu gheață, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți un wok mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați uleiul de arahide, apoi adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și chile. Se amestecă amestecul în jur, astfel încât să se prăjească în ulei și să devină parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați fasolea verde și aruncați de câteva ori pentru a acoperi totul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
9
Se sotează câteva minute, astfel încât fasolea să se caramelizeze puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
10
Adăugați sosul de soia și gătiți încă 1 până la 2 minute; fasolea ar trebui să fie în continuare frumoasă și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
FasoleFasole
11
Se transferă într-un platou mare și se ornează cu bucle scallion scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista