Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port

Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port
Friptura de vită cu sos de Port-ciuperci este o fără gluten felul principal. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cimbru, port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de vită cu sos de Port, Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port, și Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați cimbru, usturoi, 1 linguriță sare și piper; înveliți filetul de vită cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 25-30 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 12
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de vită pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la 130 pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Între timp, topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ciupercile și sarea rămasă; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați bulion și vin; se fierbe 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă bine. Se amestecă în sos; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Tăiați carnea de vită transversal în 16 felii; se transferă în farfurii de servire și se acoperă cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Alegerea vinului expertului nostru: carnea de vită este perfectă cu Montevina Terra d ' Oro Zinfandel (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
din California. Condimentul său ecou aroma piperată de cimbru. Sfat: majoritatea oaspeților beau aproximativ 2 pahare de vin și există 4 pahare pe sticlă. Deci, dacă vin 8 persoane, veți avea nevoie de cel puțin 4 sticle de vin. Ia câteva în plus, pentru orice eventualitate. -- Andrea Immer Robinson
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista