Friptura de vită cu sos de ciuperci este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 174 de calorii . Pentru 1,7 dolari per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, unt, făină și ketchup. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de slab. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mușchiuleț de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , Friptura de vită cu ghimbir și Cartofi dulci umpluți cu friptura de vită mărunțită (întregi 30 și PALEO) .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Căliți ceapa timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
3
Adăugați ciupercile și sotați-le 2-3 minute. Încorporați făina și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
4
Adăugați supa și ketchup-ul. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul la mic; fierbeți la foc mic timp de 10 minute.