Pâine de porumb cu Poblanos și smântână
Rețeta pâine de porumb cu Poblanos și smântână ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 30 de porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ardei iute poblano prăjiți, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine De Porumb Cu Smântână, Zară și smântână pâine de porumb, și Pâine de dovlecei cu cremă de brânză-glazură de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.pregătiți amestecul de pâine de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă 1/2 cană de porumb și brânză.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci unsă ușor.
Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 5 min. sau până se înmoaie. Se amestecă ardeii iute poblano și porumbul rămas. Gatiti 5 min. sau până se încălzește. Se amestecă smântână, apă și sare; gatiti 3 min. sau până se încălzește.
Tăiați pâinea de porumb în 12 pătrate egale; acoperiți uniform cu amestecul poblano.