Cartofi noi la grătar cu lămâie, usturoi și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi noi la grătar cu lămâie, usturoi și rozmarin. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 275 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână crengute de rozmarin, cartofi noi, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Lămâie-rozmarin-pui de usturoi și cartofi, Cartofi dulci Hasselback la grătar cu rozmarin și usturoi, și Cartofi Cu Miere, Lămâie Și Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Spălați și tăiați cartofii în sferturi de pană. Suc de lămâi și cu un cuțit ascuțit îndepărtați miezul alb.
Tăiați coaja în benzi de 1/4 inci.
Combinați coaja de lămâie, jumătate din suc, usturoiul prăjit, rozmarinul și uleiul într-o tigaie.
Adăugați cartofii, amestecați bine și marinați peste noapte.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare rezervând lămâia și usturoiul. Grătați cartofii pe cele 2 părți tăiate, doar pentru a marca ușor.
Folosind aceeași tigaie, așezați cartofii, coaja de lămâie și usturoiul înapoi în tigaie și prăjiți timp de 12 până la 15 minute, agitând și aruncând tigaia la fiecare 5 minute.
Condimentați cu sare și piper și stropiți sucul de lămâie rămas, dacă doriți.