Șerbet de cireșe și rodii
Cherry și rodie Sherbet este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cireșe, suc de rodie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pom rodie serbet, Șerbet De Cireșe, și Șerbet De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cireșele într-o cratiță cu zahărul și sucul de rodie. Aduceți la fierbere lentă și gătiți până când cireșele sunt moi și lichidul este siropos, 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Adăugați cireșele și sucul într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați până se omogenizează, oprindu-vă să-l lichefiați complet dacă doriți puțină pulpă.
Adăugați laptele, smântâna și sucul de lămâie și amestecați scurt. Congelați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată, apoi transferați într-un recipient congelator etanș și congelați cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Scoateți într-un pahar frumos și serviți. Dacă vă simțiți periculos, amestecați cu puțin vin alb rece pentru un delicios "milkshake"."Nu spune nimănui că ți-am spus să faci asta.