Friptură De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 545 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, bulion de vită, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și O Oală De Carne De Vită Enchilada Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, puneți ceapa, morcovii, ciupercile și cartofii.
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea pe toate părțile în ulei. Când este rumenit, puneți-l în aragazul lent deasupra legumelor.
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de supă de țelină, amestecul de supă de ceapă, bulionul de vită și sosul de friptură.
Se toarnă peste partea de sus a friptură. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore sau scăzut timp de 8 până la 9 ore.