Friptură de vită în stil casnic

Friptură de vită în stil casnic
Friptura de vită în stil casnic este o rețetă fără gluten cu 30 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați unt, sos de vită, supă cremă de țelină condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de mușchi de vită maturată uscat, făcută în casă, cu cartofi prăjiți cu brânză , Nu pleca de acasă fără ea: Carne de vită uscată de casă de luat în următoarea drumeție și Mic dejun rustic: Omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o tavă mare de copt, cu grăsimea în sus. Într-un bol mic, combinați supa, sosul, apa, sosul Worcestershire și sosul de soia; turnați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați cu condimente. Aranjați feliile de ceapă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați fâșiile de bacon în diagonală peste ceapă. Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Coaceți, fără capac, la 160°C timp de 2 ore și jumătate până la 3 ore și jumătate sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru o carne mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 64°C; mediu, 71°C; bine făcută, 77°C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a felia.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista