Friptura de vită în stil casnic este o rețetă fără gluten cu 30 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați unt, sos de vită, supă cremă de țelină condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de mușchi de vită maturată uscat, făcută în casă, cu cartofi prăjiți cu brânză , Nu pleca de acasă fără ea: Carne de vită uscată de casă de luat în următoarea drumeție și Mic dejun rustic: Omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți .
Instrucțiuni
1
Puneți friptura într-o tavă mare de copt, cu grăsimea în sus. Într-un bol mic, combinați supa, sosul, apa, sosul Worcestershire și sosul de soia; turnați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați cu condimente. Aranjați feliile de ceapă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați fâșiile de bacon în diagonală peste ceapă. Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Coaceți, fără capac, la 160°C timp de 2 ore și jumătate până la 3 ore și jumătate sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru o carne mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 64°C; mediu, 71°C; bine făcută, 77°C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch