Friptură De Porc Portoricană
Friptura de porc portoricană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 451 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de rădăcini de yucca, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Prăjită (Pernil) În Stil Portorican, Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Pernil slab gătit lent (Carne de porc din puerto Rico).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați usturoiul, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline în recipientul unui robot de bucătărie sau al unui blender. Procesați până la neted. Folosiți un cuțit mic pentru a face mai multe incizii în șunca proaspătă. Introduceți pasta de usturoi în fiecare folosind o lingură mică.
Așezați șunca într-un prăjitor și acoperiți.
Coaceți timp de 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi verificați la fiecare 15 minute sau cam așa ceva, până când temperatura internă atinge 175 grade F ( 80 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
În timp ce carnea se prăjește, așezați yucca într-o oală mare cu apă clocotită. Gatiti pana se inmoaie furculita si scurgeti.
Se servește cu friptură de porc.