Friptură De Porc Portoricană

Friptură De Porc Portoricană
Friptura de porc portoricană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 451 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de rădăcini de yucca, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Prăjită (Pernil) În Stil Portorican, Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Pernil slab gătit lent (Carne de porc din puerto Rico).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați usturoiul, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline în recipientul unui robot de bucătărie sau al unui blender. Procesați până la neted. Folosiți un cuțit mic pentru a face mai multe incizii în șunca proaspătă. Introduceți pasta de usturoi în fiecare folosind o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
șuncă Proaspătășuncă Proaspătă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
3
Așezați șunca într-un prăjitor și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți timp de 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi verificați la fiecare 15 minute sau cam așa ceva, până când temperatura internă atinge 175 grade F ( 80 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
În timp ce carnea se prăjește, așezați yucca într-o oală mare cu apă clocotită. Gatiti pana se inmoaie furculita si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ManiocManioc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista