Friptură De Porc Cu Ierburi
Friptura de porc cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 242 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Porc Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate.
Puneți carnea de porc și apa într-un 4-qt. aragaz lent.
Întindeți untul peste carne.
Combinați Salvia, pătrunjelul, piperul, usturoiul, oregano și sarea; se presară peste carne. Se acoperă cu ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă. Dacă doriți, îngroșați sucurile de gătit. Se amestecă sosul de rumenire, dacă se dorește.
Lăsați carnea să stea cu 10 minute înainte de feliere.