Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici

Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici
Friptura de porc cu glazură de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 374 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, sare, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu glazură de caise – 5 puncte, Friptură de porc cu slănină și glazură de zahăr brun, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura de porc pe toate părțile cu 1 lingură. uleiul de măsline și se presară uniform cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Coaceți la 450 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți friptura uniform cu 1/2 cană de conserve de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
5
Coaceți friptura încă 8 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți friptura cu Chutney de piersici gros, dacă doriți, și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateGreu
Gata În1 h, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista